Sokkot kapott a megtaláló

Horror: oszladozó holttestet találtak egy Pest megyei erdőben

Egy egyelőre ismeretlen személyazonosságú holttestet talált vasárnap egy fiatalember Mogyoród és Gödöllő között az erdőben.

2011.11.13 18:18MTI

Balázs László, a Pest megyei Kutató Mentő Szolgálat elnöke - akit a holttest felfedezője értesített - elmondta, hogy a terület vegetációját feltérképező fiatalember furcsa szagra lett figyelmes, illetve egy tetemhez hasonló alakot látott.

Szavai szerint a férfi ezután sokkos állapotban elrohant a területről és később hívta fel őt.

A szolgálat tagjai a környéken tréningeztek, ezért rövid idő alatt átértek a helyszínre, ahol két kutyával perceken belül megtalálták a tetemet, majd értesítették a rendőrséget.

Beluzsárné Belicza Andrea, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy a fél négy körül érkező bejelentést követően a rendőrök az erdőben megkezdték a helyszíni szemlét. Arra a kérdésre, hogy az áldozat hogyan veszítette életét, csak a boncolás után lehet majd választ kapni - tette hozzá.

Információk szerint a holttest állapota alapján az sem kizárható, hogy a halál beállta óta akár már hónapok is eltelhettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.