Gyilkolt a kamion

Képek - horror az M43-ason: 14-en haltak meg a letarolt kisbuszban

Tizennégy ember vesztette életét, mikor egy szalagkorlátot átszakító kamion letarolt egy kisbuszt az M43-ason Szegednél.

BORZALMAS KÉPEK A BALESETRŐL - KATTINTSON! képgaléria

2011.10.31 08:08ma.hu

A tragikus balesetnek egy életveszélyes és egy súlyos sérültje is van - értesült a HavariaPress.

Hétfőre virradó éjjel, éjfél körül történt a baleset az M43-as autópálya 18-as kilométerénél. A fát szállító, Szeged felé tartó román kamion - melynek sofőrje feltehetően elaludt a volánnál - átszakította a sztráda két oldalát elválasztó szalagkorlátot. A kamion a szemközti oldalon letarolt egy román kisbusszal. Az ütközés során a kisbuszban ülők közül 14 ember szörnyethalt.

A halottak között három gyermek is van.

Egy életveszélyes és egy súlyos sérültet szállítottak a mentők a szegedi klinikára - utóbbi a kamion sofőrje.

Az autópálya Szeged felé vezető oldalát a mentés idejére teljes szélességében lezárták.

A reggeli órákban már megindulhatott a forgalom, a roncsok elszállítása azonban nem fejeződött be, továbbra is forgalomkorlátozásra kell számítani.

A rendőrség halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárást. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

TOVÁBBI KÉPEINKÉRT KATTINTSON! Tűzoltók dolgoznak az M43-as autópálya Rákóczi-telepi lehajtójánál egy román mikrobusz roncsainál. (MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.