Nyilvános castingot hirdet a népszerű sorozat

Toboroznak: legyél te is a Jóban Rosszban sztárja!

Most bárki részese lehet Csillagkút pezsgő életének: a Jóban Rosszban alkotói ugyanis epizódszereplőket keresnek a TV2 sikersorozatának forgatásához. A nyilvános castingra 16 és 25 év közötti hölgyek, valamint 20 és 35 év közötti férfiak jelentkezését várják.

Izgalmas kalandok Jóban Rosszban, 2012-ben is képgaléria

2012.03.14 08:29RedLemon
Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

Csillagkúton mindig történik valami. Szerelmi drámák, vérre menő hatalmi harcok és családi botrányok tarkítják a kisváros lakóinak életét. A népszerű sorozat kulisszái mögé azonban most olyanok is bepillanthatnak, akiknek a hétköznapok során ez ritkán adatik meg, sőt, akár saját maguk is részesei lehetnek az eseményeknek.

A Jóban Rosszban alkotói ugyanis nyilvános castingot hirdetnek: 16 és 25 év közötti hölgyeket, valamint 20 és 35 év közötti urakat keresnek, akik ki tudja, hogyan bolygathatják fel a Csillagvirág klinika életét!

A jelentkezéshez csupán egy levelet kell küldeni a jelentkezzjr@interaktiv.hu címre - ki tudja, mit hoz a jövő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.