A Jóban Rosszban sorozatában bukkan fel a sztár

Gengszterbőrbe bújt Pintér Tibor

Pintér Tibor néhány hete csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához. A népszerű színész jól szituált építkezési vállalkozó bőrébe bújtatott gengsztert alakít majd a TV2 sikersorozatában, így próbálja a Gesztesi Károly formálta Füredit kétes ügyletekbe csalni.

2012.02.17 16:29RedLemon

Az általában pozitív szerepkörökben bizonyító Pintér Tibor a Jóban Rosszban Kolozsi Páljaként törvénytelen vizekre próbálja sodorni Füredit is, aki magánemberként egyébként jó barátja Tibornak.

"Először kicsit megijedtem, hogy egy gengszter vállalkozót kell alakítanom. Azonban egy filmben hálás a negatív szerep, hiszen jól megformálható és izgalmas karakter, a nézők figyelmét is jobban felkelti" – vélekedett szerepéről Pintér Tibor.

"Maffiózó létére jól öltözött, remek a szókincse és lehengerlő mosolya van, ebben könnyen tudok vele azonosulni" - tette hozzá mosolyogva a színész.

Fotó: RedLemon


"Természetesen pozitívan éltem meg a felkérést, hiszen a Jóban Rosszban az egyik legnézettebb magyar sorozat, kiváló színészekkel és sok életszerű szituációval" – nyilatkozott Tibor a sorozat kapcsán.

"Melyik bácsi fog téged megverni? És mikor szerepelhetek ott én is? Ilyen kérdéseket tesz fel már most a kisfiam" – mesélte Tibor, aki azt is elárulta, csemetéje egyre inkább a színészi pálya felé orientálódik és alig várja, hogy a képernyőkön viszontláthassa édesapját.

Az, hogy Kolozsi Pál feltűnése milyen fordulatokat és bonyodalmakat eredményez Csillagkúton, hamarosan a nézők számára is kiderül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.