Amikor a modell a fotós és a színész a modell...

Elbűvölő képek - Debreczeni Zitát is elvarázsolta Szabó Zsófi

Szabó Zsófi igazán elegáns oldalát mutatta meg. A színésznő topmodelleket meghazudtoló módon profin pózolt egy fotózáson, ahol nem más, mint Debreczeni Zita kapta lencsevégre a Jóban Rosszban Bettyjét.

Debreczeni Zita fotózta Szabó Zsófit képgaléria

2012.03.06 16:29RedLemon

Szabó Zsófi rengeteg alkalommal mosolygott már az olvasókra különböző magazinok címlapjairól, de most egy igazán különleges fotósorozat elkészítésére kérték fel a színésznőt. A huszonéves szépség igazán elegáns nőként néz vissza ránk Debreczeni Zita jóvoltából.

Nagyon tetszett az alapkoncepció, hogy egy elegánsabb hangulat megteremtése volt a cél. Szívesen vállaltam el a felkérést és még a legapróbb dolgokban sem csalódtam. Minden gördülékenyen ment, valódi modellnek éreztem magam. Nagyon profi volt a csapat, Zita fantasztikus képeket készített rólam, szuper lett a végeredmény” – lelkendezett Szabó Zsófi.

Fotó: Presztizs Style Magazin (A galériához KATT a képre!)

A Jóban Rosszban sztárja lenyűgözte Debreczeni Zitát, aki most először találkozott a csinos színésznővel. "Zsófit korábban nem ismertem, nem tudtam mire készüljek. Mivel színésznő, ezért gondoltam, hogy nem okoz majd neki gondot, akármilyen szerepbe is kell hogy bújjon. A közös munka abszolút a profizmusát tükrözi, együttműködő volt, megbízható és aranyos. Én nagyon nyűgös és beteg voltam akkor, vele mégis minden nagyszerűen ment" - árulta el Debreczeni Zita.

"A Presztizs egy stílusmagazin, minden alkalommal divatanyagra fotózunk. Nagyon elegáns, nagyon nőies nőt akartam faragni Zsófiból, mire a fotózásra került a sor a sminkesek és stylistok már készen adták át nekem. Egy otthonos közeget szerettünk volna teremteni, ami úgy érzem sikerült. Összességében az egyik legszuperebb fotózásom volt" - vallotta be a fotósként is remekül bizonyító szépség.

A Jóban Rosszban Bettyjéről készült fotósorozatot bárki megnézheti a Presztizs Style magazin e havi számában.

Még több hír Szabó Zsófiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.