Új lakásba költözött Muri Enikő és az Apollo23

Romantika és bulizás - avagy így élnek az X-Faktor sztárjai

Az X-Faktor felfedezettjei nemrég új otthonba költöztek. Muri Enikő igazi csajos hangulat megteremtésén fáradozik, számára a gyertyák teremtik meg a harmóniát. Az Apollo23 tagjai viszont lakásukban is a bulizásra, a közös programokra koncentrálnak.

Muri Enikő és az X-Faktor képgaléria

2012.03.01 13:29RedLemon

Nemrégiben új lakásba bútoroztak az X-Faktor énekesei, melyet igyekeznek minél inkább saját igényeikre formálni. Muri Enikő régi álma vált valóra a galériás albérlettel.

Muri Enikő igazi romantikus alkat (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!)

Mindig is galériás lakást szerettem volna, és végre találtam is egyet a belváros szívében. Mindenképpen "csajossá" akartam varázsolni, amit sok színes kiegészítővel meg is tettem, és mindig ég egy illatos gyertya, amikor csak otthon vagyok” – mesél lakásának légköréről Enikő.

A konyha elég pici, de a sok rohanás mellett nem is nagyon lenne időm főzni. A nappaliban sok személyes tárggyal veszem körül magam, de mégiscsak a fürdőszoba az én világom, hiszen sok időt töltök benne a készülődésnél.

A galérián az ágyam van, egy nagy ruhásszekrény, meg egy kis éjjeli, ahol mindig az aktuális könyvem, és gyertya is van. Szeretem a színes dolgokat, mert feldobják a kedvemet egy szürkébb napon
" – teszi hozzá az énekesnő.

Az Apollo23 triumvirátusának tágas és világos lakása kellemes környezetet teremt számukra, legyen szó akár zenélésről, akár lazulásról.

A konyhát szeretem nagyon mert ez a lakás központja, és itt szoktunk mindig összegyűlni a fiúkkal, megvitatni mindent, és a nagy házibulik is innen indulnak. Mindhármunknak külön szobája van, ami teret enged különböző egyéniségüknek. Én szeretem a füstölőket, és a könyveket” – mesél személyes kedvenceiről az együttes Tomija.

Apollo23 (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence)


Az én szobám világosnak mondható, bár barna bútorokkal rendeztem be. Nekem fontosak a kiegészítők, sok ékszerem (órám, láncom) van. Ezek praktikus tárolása nem egyszerű, a polcaim tele vannak kis dobozokkal” – meséli René.

Az enyém a legnagyobb szoba, úgyhogy sokszor gyűlünk össze ott beszélgetni, vagy zenélgetni. A gitárom központi helyen van a szobában, hogy mindig kéznél legyen" – veszi át a szót Tibi. „Szerencsére az egész lakás, így az én kuckóm is nagyon világos. Ráadásul hatalmas erkélyünk van, ahonnan csodálatos a panoráma” ­– mondja az Apollo23 szépfiúja.

Muri Enikő és az Apollo23 tagjai igazán pörgős életet élnek, de szakítanak arra időt, hogy otthonukat minél kényelemesebbé formálják, hiszen itt töltődnek fel egy-egy nehéz nap után. Az énekesek biztosan ott lesznek a Lakáskultúra Élőben kiállításon.

Így néhány különleges és vidám apróság valószínűleg otthonra talál Muri Enikőnél, a fiúk pedig erkélyükre szeretnének becserkészni hasznos kiegészítőket a tavasz közeledtével. A látogatók szombat délután 3-kor kedvenceikkel is összefuthatnak a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.