Fél órával döntötték meg a korábbi rekordot

Maratoni Simpsonozás: 86 órán át nézték a sorozatot!

Tévénézési világcsúcs dőlt meg az Egyesült Államokban: 86 óra 37 percen át meredt egy készülékre A Simpson család két rajongója.

2012.02.16 17:29MTI

A két kaliforniai fiatal 31 perccel bírta tovább a tévézést, mint a korábbi csúcstartók, akik 2010-ben néztek 86 óra 6 percen át egy másik amerikai sorozatot, a 24 címűt. A mostani maratoni tévénézési verseny volt: százan álltak neki az ülésnek.

A viadal házigazdája a Twentieth Century Fox stúdió volt, és a két győztes ülőképességét 10 500 dollárral jutalmazta. A versenyzők bármikor és bármennyit ehettek-ihattak, az egyetlen kikötés az volt, hogy nem pilledhettek el egy pillanatra sem.

A Simpson család az eddigi leghosszabb ideje műsoron lévő rajzfilmsorozat, február végén az 500. részéhez érkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.