Dér Heni az Állatvédőrséggel indult útnak

Hajléktalanokon és kutyáikon segített a csinos énekesnő

Ismét példaértékű összefogásról tettek tanúbizonyságot az Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársai, és a hozzájuk csatlakozó civilek, akik közt Dér Heni is felbukkant.

2012.02.10 08:29RedLemon

Az elmúlt időszak rendkívüli időjárása igencsak próbára teszi az utcán élőket. A hontalanok és állataik is az életükért küzdenek ezekben a fagyos napokban. Az Országos Állatvédőrség Alapítvány úgy döntött, megsegítésükre gyűjtést szervez, hogy könnyebben átvészelhessék a nehéz időszakot.

Az összegyűlt adományok szétosztásában Dér Heni is részt vett, mit sem törődve a fogcsikorgató hideggel.

Tornóczki Anita és Dér Heni (Fotó: RedLemon)


Sajnos általában kivétel nélkül elmondható, hogy a hajléktalanszállókra nem engedik be az állattal érkezőket. Így azok a hontalanok, akik nem hagyják magukra kedvenceiket, télen is az utcára szorulnak. Nem mérlegelik a rájuk leselkedő veszélyeket, nem törődnek az akár mínusz húsz fokos időjárással sem, csak az számít, hogy állataikkal maradhassanak.

A felhívásra rengeteg tartós élelmiszer, kutyatáp, nyakörv, póráz, ágynemű és meleg ruha gyűlt össze. Ezeket osztottuk szét a rászorulók között. Azt gondolom, hogy aki teheti, annak kutya kötelessége segíteni ott, ahol tud. Ezért álltam én is az Állatvédőrség mellé, és veszek részt az ilyen segélyakcióikban
” – árulta el az énekesnő, aki Tornóczky Anitával - a szervezet kommunikáció vezetőjével - együtt osztotta szét az adományokat a rászorulóknak.

Az alapítvány munkatársai az Állatmentő Ligával karöltve, egész februárban segítik a rászorulókat, így továbbra is várják a felajánlásokat. Ezzel kapcsolatban további információk a szervezet facebook oldalán, illetve a www.allatvedorseg.hu oldalon találhatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.