Góltalan meccs után vonult az állat a pályára

Országos sztárrá vált a focipályára sétáló macska

Sztárként kezelik Angliában azt a macskát, amelyik hétfőn a pályán sétálgatott a Liverpool-Tottenham bajnoki labdarúgó-mérkőzésen az Anfield Roadon.

2012.02.09 07:29MTI

A Twitter csevegőoldalon három felhasználó is bejelentkezett a kíváncsi négylábú nevében, és összesen már 47 ezer követőjük akadt. "Sajnos nem tudjuk kabalaállattá tenni, mert nem a klubhoz tartozik, bár gyakran látjuk errefelé csavarogni" - mondta szerdán a klub egyik szóvivője.

A fehér-szürke színű macska előbb a vendégek büntetőterületére sietett a 0-0-lal végződött meccsen, majd többször is leült a gyepre, végül minden ellenállás nélkül hagyta, hogy a biztonsági személyzet egyik tagja ölbe kapja, és elvigye.

A szigetországi fogadóirodák azonnal lecsaptak a közjátékra, egyikük már közzé is tette oddsait az esetleg pályára lépő állatokra: az egér háromszoros, egy másik macska ötszörös, a tigris 51-szeres, míg a zsiráf (!) 101-szeres pénzt fizet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.