Háborognak a kiesett énekesek

Alig kezdődött, máris botrányok kísérik az eurovíziós versenyt

Baki baki hátán, hanghibák a tévé előtt és a stúdióban - annál nagyobb a hangerő az internetes fórumokon az egyelőre első elődöntőn túljutott Eurovíziós Dalfesztivál miatt.

Kállay-Saunders András és a Kökény-Bencsik duó A Dal versenyen képgaléria

2012.01.31 10:29ma.hu

Felháborodott nézői véleményektől hangosak a közösségi portálok és rajongói oldalak, miután az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjén egymást érték a technikai bakik. Hol a zsűritagok nem hallatszottak, hol a műsorvezető, ami még nem lett volna akkora baj, a gond ott kezdődött, amikor már magukat a versenyzőket sem sikerült megfelelő módon megszólaltatni.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Gallusz Nikiéknek például kétszer kellett előadni a versenydalt, mert elsőre a hang nem sikerült tökéletesen, de a legnagyobb felzúdulást talán mégis Kállay-Saunders András produkciója váltotta ki. A Megasztár felfedezettje ugyanis rögtön a dal befejeztével jelezte: a fülhallgatójából egy árva hang sem szólt, márpedig ha valaki próbált már úgy énekelni, hogy nem hallotta a saját hangját, az jól tudja: kontroll nélkül még a legprofibb előadóknak is nehezére esik tökéletesen teljesíteni.

Ennek ellenére András nem kapott újabb lehetőséget, az már csak hab a tortán, hogy a rajongók szerint számtalan elküldött szavazatot "visszadobott" a rendszer.

Nem kevésbé dühös az ugyancsak megasztáros Kökény Attila, akit az elveszett szavazatok kevésbé érdekelnek, ilyenek szinte minden hasonló műsorban "előfordulnak", ő sokkal inkább azt fájlalja, hogy a zsűri mennyire lenézően értékelte a dalát. Az énekes az Új Ászban sérelmezte, hogy miután dala több tucat benevezett szám közül épp ennek a zsűrinek köszönhetően került be a legjobb 20-ba, most azzal bocsátották őt útjára: ez a dal nem az Eurovízióra való.

A most szombati második forduló előtt a hátralévő tíz énekes közben bele sem mer gondolni, rájuk mi vár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.