Világbajnokok is "rúdra pattantak"

Csábító képek - Pirner Almával nyitott a rúdtánc-paradicsom!

Új rúdtánc-szentély nyílt Budán, így az érdeklődő hölgyek eggyel több helyen próbálhatják ki ezt a ránézésre izzó erotikát sugárzó, de valójában kőkemény sportot. A megnyitón világbajnokok tartottak bemutatót.

Világbajnokokkal nyitott a legújabb rúdtánc-stúdió képgaléria

2012.01.30 10:29ma.hu / krQ Communications

Hódít a rúdtánc a hölgyek körében, na meg az urak nagy örömére, ennek egyik jele, hogy új oktatótermet adtak át Budán a héten. A Dollhouse Stúdió jóvoltából a nők öt különböző tudásszinten tanulhatják a poledance technikáit, mellette pedig több rokon sportágban is kipróbálhatják magukat, mint például a légakrobatika-karika vagy a mostanában szintén újdonságnak számító aerial jóga.

Fotó: KRQ (A galériához KATT a képre!)

A megnyitóról nem maradhatott távol a rúdtánc hazai legismertebb képviselője, Pirner Alma, aki bemutatót is tartott a jelenlévőknek, a programot pedig a világbajnokságot nyert két magyar hölgy, Bardóczy Ilka és Pálmaffy Barbara is színesítették.

"Lesznek rúdtánc órák 1-től 5-ös szintig, rúdfitnesz, Pole Power, légakrobatika karikával és selyemmel, valamint aerial joga oktatás és különböző "party órák", vagyis születésnapokat és lánybúcsúztatókat is szervezünk" - mesélte Baboth Írisz, a budai Dollhouse Stúdió vezetője.

"A lányok ugyanolyan színvonalas oktatást kapnak az új stúdióban is, hogy karbantarthassák testüket, s közben rátalálhassanak a nőiességükre is. Szerencsére egyre többen vetkőzik le gátlásaikat a rúdtánccal szemben, s jönnek rá arra, hogy ez a fajta mozgás önbizalmat ad, s megtanít igazán szexinek lenni. Ráadásul az órák során a lányoknak saját testsúlyukat kell használni egy-egy mozdulatsorhoz, ennek köszönhetően rengeteg izmot megmozgatnak, és erősítik a testüket."

A Dollhouse budai stúdiójának megnyitóján Szentgyörgyi Rómeó aerobic világbajnok is megjelent, Szunai Lindát pedig az aerial jóga lehetősége vonzotta az új helyre. "Nemrégiben volt szerencsém kipróbálni az aerial jógát, ami nagyon tetszett, mert az egész testemet megmozgatta és rendkívül látványos mozdulatokat tartalmaz. Most, hogy a megnyitón láttam a rúdtánc bemutatókat, gondolkozom azon, hogy talán a Dollhouse többi óráját is kipróbálom, mert amellett, hogy energikus, szerintem az egyik legszexibb mozgásforma" - árulta el Linda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.