Lerántja a leplet elhízásáról a VV4 játékosa

Megrázó videó - Betegségéről vall VV Zsófi

Amíg a ValóVillában élt, mindig nádszálvékonynak láthattuk, de mindenkit megdöbbentett, amikor a VV5 indulásakor megláttuk VV Zsófit kikerekedve, szinte lufivá dagadt arccal és testtel. Most kiderül, miért.

2012.01.02 10:29ma.hu / Tabu TV

Nyáron még anorexiásnak is bélyegezték, később elhízása kapcsán szólták meg: többek közt Lilu is annyira ledöbbent, hogy élő adás során tette fel a kérdést: Mi történhetett vele?!

A villa egykori naivája, VV Zsófi sokáig nem ment a találgatások elébe, így többen olcsó hírverésnek bélyegezték súlyingadozását, amit a Rágógumi sztárja a Tabu TV videójában cáfolt. Mint elmondta, egy hormontartalmú gyógyszert kellett hosszabb ideig szednie, ennek mellékhatásaként vizesedett fel, de már kezd visszatalálni régi alakjába.

Ilyen volt Zsófi a VV4 idején (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence)

Nekem két éve nem jött meg - hogy őszinte legyek -, és ez egy olyan probléma volt, amivel először egy évet vártunk" - kezdte Zsófi a beszámolót. Egy év után azért nem ment mégsem orvoshoz, mert épp akkortájt költözött be a villába, kiesése után pedig annyira felgyorsultak körülötte az események, hogy továbbra is elhanyagolta a probléma tisztázását.

"Most jött el az idő, hogy mondtam az orvosnak, hogy találjunk ki valami megoldást. Elkezdtem szedni a gyógyszert, de végig se tudtam szedni, annyira rosszul voltam tőle. Rengeteg laborvizsgálaton estem most túl, amiknek ha majd megjön az eredménye, akkor tudok pontosabb dolgokat mondani, de jelenleg valami természetesebb gyógymódot keresünk” – mesélte az egykori villalakó, hozzátéve, hogy nagyon megviselték az elmúlt időszak támadásai.

Érdekes, de nem is olyan ritka betegség az, amiben Zsófi szenved. „Magyarországon majdnem minden harmadik lánynak van ilyen problémája, úgyhogy most szeretnénk valami kampányszerűséget elindítani a doktor úrral, és segíteni a lányoknak, mert erre igenis oda kellene figyelni. Saját példámon látom, hogy én is két éve hanyagolom, húzom-halasztom a dolgot” – avatta be terveibe az internetes sztártévé nézőit a szőkeség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.