Sztárokkal buliztak a gyerekkórház "lakói"

Galéria - X-faktorosok lepték meg a kis betegeket

Karácsony közeledtével DJ Dominique, aki jótékonysági akcióiról is híres, úgy gondolta, hogy néhány ismert barátjával együtt ellátogatnak a Tűzoltó utcai gyermekklinikára. Az X-faktoros és többi sztár nemcsak játszott a kis betegekkel, de műsort is adtak nekik.

Klikk: így fogadták a gyerekek a látogatóba érkező sztárokat képgaléria

2011.12.19 13:29Sunhill Media

Dj Dominique egész évben szívén viseli a hátrányos helyzetben lévők sorsát, így karácsonykor is mindenképpen szeretett volna valami meglepetést szerezni nekik. A Tűzoltó utcai gyermekklinika főnővérével közösen kitalálták, hogy egy kis műsorral és sztárvendégekkel kedveskednek a súlyos beteg gyerekeknek.

DJ Dominique több ismert embert is megkért, tartson vele ezen a délutánon, akik örömmel vettek részt az eseményen. A sztárok legnagyobb meglepetésükre nemcsak adtak, hanem kaptak is ajándékot a beteg gyerekektől.

Ördög Nóri barátnőjével együtt érkezett, hatalmas angyalszárnyakkal. Nóri az Angel’s Army alapítójaként is szívén viseli a nehéz helyzetben lévők sorsát. A műsorvezető által toborzott angyalsereg rengeteg ajándékot gyűjtött össze, amit most a beteg gyerekeknek el is hoztak.

A rövid műsor alatt kiderült, hogy a megjelent gyerekek talán még jobban örültek a népszerű műsorvezetőnek, mint az ajándékoknak, hiszen mindenki szeretett volna egy közös képet és aláírást az angyalnak öltözött Ördög Nóritól. Vastag Tomi egy karácsonyi dallal készült és rengeteg ajándékot hozott a lurkóknak, Király L. Norbi pedig teljesen meghatódott, mikor DJ Dominique felkonferálta és a gyerekek vastapssal és sikításokkal köszöntötték őt.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


Az eseményen egy egyedülálló produkciót is láthatott a közönség, hiszen először állt össze egy dal erejéig Szabó Ádám és az Apollo 23. A zenei csemegét láthatóan mindenki nagyon élvezte, majd a dal után a gyermekek megrohamozták kedvenc előadóikat.

Szulák Andrea valóban meglepetésvendég volt a beteg gyerekeknek, így hatalmas öröm volt, mikor meglátták. Andi mesét olvasott fel, hogy így is erőt adjon nekik leküzdeni a súlyos betegségüket. A gyerekek szeme végig csillogott, míg hallgatták a lélekerősítő szavakat.

DJ Dominique műsorvezető társa ezen a különleges eseményen az RTL Klub egyik új arca, Mádai Vivien volt, aki nagyon örült, hogy részt vehetett a rendezvényen és egy hatalmas zacskónyi plüssállatot is hozott a kórház lakóinak. A fiatal műsorvezető mikor megkapta a gyerekek által készített ajándékot, nagyon meghatódott és rengeteg autogrammal köszönte meg a kedvességet.

DJ Dominique és a sztárvendégek remélik, hogy ezzel a kis műsorral kellemesebbé varázsolták a beteg gyerekek karácsonyát. „Abban reménykedem, hogy ezzel a kis meglepetéssel több gyerek gyógyulásához járultunk hozzá. Hiszek abban, hogy a mosoly és a zene a legjobb gyógyír. Nagyon köszönöm a kórházba látogató ismert barátaimnak, hogy eljöttek és így együtt tényleg önfeledt délutánt szereztünk a súlyos beteg gyerekeknek" - mesélte a népszerű lemezlovas.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.