Az Ikrek ajándékot is vittek a gyerekeknek

Képek: rénszarvasokkal találkoztak az X-Faktor sztárjai

Rudolffal és Csillaggal találkoztak a Hajdú ikrek a minap az X-Faktorosok lakóhelyének szomszédságában, ráadásul nem érkeztek üres kézzel a találkozóra: ajándékot vittek a helyi "mikulásgyárba".

Rudolffal és Csillaggal találkoztak az Ikrek képgaléria

2011.12.13 08:29ma.hu / Hill and Knowlton

Zsúfolt napokat tudhat maga mögött a Mikulás, de nem pihenhettek hűséges rénszarvasai sem. Kedvence, Rudolf testvérével, Csillaggal együtt a Corvin Plazába látogatott néhány napja, ahol az X-Faktorból megismert Hajdú Beáta és Hajdú Mariann, azaz az Ikrek köszöntötték a barátságos vendégeket.

Ráadásul ezúttal ők is kedveskedtek a Mikulásnak, pontosabban segítettek neki a munkájában, némi ajándékkal gazdagították a Télapó zsákját, amit a bevásárlóközpontban található mini MikulásGyárba vittek. Az ajándékok a rászoruló gyermekek számára teszik majd szebbé a karácsonyt.

Fotó: Hill and Knowlton (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.