Vérfoltos lepedőről osztott meg képet az ifjú férj

"Bevégeztetett" - A facebookon bizonyította asszonya szüzességét

Érthető az ifjú férj büszkesége, hogy frissen nőül vett aráját soha még férfi nem érintette, de talán enyhe túlzás, hogy ennek bizonyítékát a világhálón, a legnagyobb közösségi oldalon teszi közzé minden ismerős és ismeretlen számára.

2011.11.23 11:32ma.hu / manna.ro

Manapság nem könnyű olyan feleséget találni, aki a nászéjszakáig megőrzi ártatlanságát, ám kissé túlzásnak tűnik, hogy az a friss férj, akinek ez sikerült, a legnagyobb közösségi oldalon kiáltsa világgá nemcsak az örömhírt, de még képet is töltsön fel róla.

Márpedig egy ifjú és büszke férfi épp ezt tette: a facebookon osztotta meg az első éjszaka és az addigi szüzesség bizonyítékául szolgáló vérfoltos lepedő képét, "beteljesítve" felirattal.

Az ismerősök először nem is igazán tudták, hogy mi ez, de aztán a férj megmagyarázta. Hogy arája mit szólt a dologhoz, azt nem tudni, de ami azt illeti, a rokonok nem voltak elragadtatva a "hőstettől".

Fotó: manna.ro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.