Debreczeni Zita valódi kincset talált

Képek - Adtak-vettek a sztárok, egymillió forint vándorolt

Több száz ruha érkezett a nemrég meghirdetett "Gardróbfrissítés" akcióra, amelyen nemcsak az átlagemberek, hanem a legismertebb hazai celebek is felajánlották néhány egyáltalán nem, vagy legfeljebb alig használt ruhájukat. Az akciónak nagy sikere volt!

Felfrissítették a gardróbokat a sztárok képgaléria

2011.11.22 13:29ma.hu / RedLemon

Mostanában egyre nagyobb divatja van az újrafelhasználásnak az élet minden területén, nem véletlen, hogy a Glamour magazin Gardróbfrissítés néven különleges akciót hirdetett, többek közt sztárok bevonásával. A program lényege, hogy bárki felajánlhatta sosem, vagy legfeljebb egy-két alkalommal viselt ruháját, ami csak feleslegesen áll a gardróbban, miközben talán valaki másnak épp arra lenne szüksége.

A felhívásra számos hazai ismert személy mozdult meg: műsorvezetők, modellek, a művészvilág képviselői és más hírességek ajánlották fel ruháikat. Az akció egy napig tartott, az egységesen 500 forintos ruhákból összegyűlt bevétel viszont meghaladta az egymillió forintot - ezt a szervezők a fiatal divattervezők támogatására ajánlották fel.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A boldog vásárlók ezentúl Tatár Csilla, Ada, Tolvai Renáta, Demcsák Zsuzsa, Rúzsa Magdi, Kozma Orsi, VV Gigi, Srej Zsófi, Tóth Bori, Dombóvári Vanda, Horváth Éva, Tóth Gabi, Dukai Regina és Németh Juci egykori ruháiban pompázhatnak, Debreczeni Zita pedig az általa tervezett két Sugarbird-ruhát bocsátotta árverésre, ez utóbbit Lakatos Márk vezényelte le.

A saját kollekciómból ajánlottam kettőt az árverésre. Az egyik nyáron volt hatalmas sláger, egy kék, csillagmintás ruha. A másik az őszi-téli szezon egyik igazán nőcis darabja. Nagyon jól szórakoztunk az árverésen, Lakatos Márk zseniális műsorvezető volt. Licitáltam is Tolvai Reni szettjére, de sajnos más vitte el a kis feketét. A gardróbfrissítés butikjában azért sikerült igazán jó dolgokra bukkannom, vettem egy fehér inget. Vicces lenne, ha a régi tulajdonosa látná rajtam egyszer, igaz az akció jelmondata: ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs!” – árulta el Debreczeni Zita.

Az akció végén megmaradt ruhákat - felsőket, szoknyákat, nadrágokat, de még kiegészítőkeg is - a Máltai Szeretetszolgálat kapta meg.

Még több hír a hazai sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.