Anyácska nehezen törődik bele a döntésbe

Oláh Ibolya nem lehet boldog leszbikusan?!

Bár igyekszik maximálisan támogatni és megígérte, hogy mindig mellette fog állni, mégis nehezen fogadja el korábbi nevelője Oláh Ibolya döntését, miszerint az énekesnő a leszbikus szerelemben találta meg a boldogságot.

2011.11.10 16:29ma.hu / TV2

Oláh Ibolya kétségtelenül a nehezebb utat választotta, amikor előbb saját magának, aztán közvetlen környezetének, végül pedig a nyilvánosságnak is beismerte: a boldogságot sokkal inkább képes egy nő oldalán megtalálni, mint egy férfi mellett. Az első két lépést persze még lehetett valamelyest késleltetni, lehetett volna saját magát is ámítani azzal, hogy tovább próbálkozik a férfiakkal, ahogy azt jelenlegi kapcsolata előtt tette, de a nyilvánosság elé nem akkor állt ki, amikor ő maga elérkezettnek látta az időt hozzá.

Fotó: olahibolya.hu

Egy gyanútlan járókelő lett figyelmes arra, hogy a Megasztár felfedezettje kutyasétáltatás közben egy parkban fényes nappal ölelkezik és futó csókokat vált egy másik nővel, ekkor robbant a bomba, Ibolya pedig nem akart tagadni semmit, felvállalta másságát. A döntést pedig egykori nevelője, akire az énekesnő anyjaként tisztel, annak ellenére igyekszik elfogadni, hogy nem ért vele egyet.

"Gondolom, hogy ha valaki abba a helyzetbe kerül, hogy a saját neme iránt mutat érdeklődést és ez tudatosul benne és ezzel az érzésvilággal kell együtt élnie, akkor egy nagyon nehéz sorsot vállal magára" - fogalmazott Illés Aranka az Aktívban, és bevallotta, leginkább attól félti Ibolyát, hogy védence leszbikusként támadásoknak lesz kitéve. Ugyanakkor minden támogatása mellett is úgy véli, a fiatal nő élete így nem lehet teljes és igazán boldog.

"Szerintem Ibolya nem boldog, merthogy általában az életében igen minimális esélye van arra, hogy ő igazán boldog tudjon lenni. Hogyha valaki a saját gyerekét a kezébe fogja és látja, hogy hogyan nő föl, akkor az boldogság, de egyébként Ibolya életében csak villanások lesznek" - magyarázta Anyácska.

Még több hír Oláh Ibolyáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.