Oláh Ibolya leszbikus kapcsolatban él és boldog

Bevallotta a Megasztár: saját neméhez vonzódik

Volt néhány "hagyományos" kapcsolata, de végül mégis egy nő mellett találta meg a boldogságot Oláh Ibolya, az első Megasztár vadóc felfedezettje. Egykori nevelője, Anyácska nem ítéli el ezért.

2011.11.03 16:29ma.hu

Oláh Ibolya sosem volt az a típus, akire azt mondjuk: tipikus nő, sőt, sok tekintetben inkább fiús viselkedése, vadóc jelleme miatt okozott fejtörést az első Megasztár készítőinek, később pedig sokaknak, akik vele együtt dolgoztak. Azt azonban talán csak ő maga tudja, hogy ennek volt-e köze ahhoz, amit most bevallott.

Fotó: olahibolya.hu

A Magyarország énekesnője már nem titkolja tovább: egy nővel él együtt, és vele sokkal inkább megtalálta a boldogságot, mint korábban bármelyik férfipartnerével - írta meg az Új Ász. Egykori nevelője, Illésné Áncsán Aranka, akire Ibolya mindig is anyjaként tekintett, nem ítéli el emiatt, ő úgy fogalmazott: számára a sztár még mindig ugyanaz a gyerek, mint korábban volt.

Sőt, most még jobban aggódik védencéért, aki intézetis gyerekként jónéhány nehézséggel nézett már szembe. Azzal ugyanis, hogy felvállalta másságát, ismét támadásoknak teszi ki magát: nem mindenki nézi jó szemmel azt, aki a saját neméhez vonzódik. Anyácska szerint Ibolyának nemcsak a társadalom megvetésével és elutasításával kell megküzdenie, de azzal a tudattal is, hogy a hagyományos értelemben vett családja sosem lesz.

A gondoskodó asszony ezért kijelentette: ezentúl is maximálisan Ibolya mellé áll, azt pedig csak remélni lehet, hogy rajongói eléggé szeretik őt ahhoz, hogy ez ne befolyásolja az énekesnő zenéjével kapcsolatos értékítéletet.

Még több hír Oláh Ibolyáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.