Vetkőzni fog a vadóc megasztár?

Nocsak, nocsak: Oláh Ibolya forró fotósorozatot ígér!

Az új lemezzel jelentkező énekesnő több évnyi szünet után teljes erőbedobással tér vissza - A korongot bemutató sajtótájékoztatón a Oláh Ibolya magánéletéről vallott az internetes sztártévének. Elárulta, hogy a Playboy-nak sohasem vetkőzne, de hamarosan mégis egy forró fotósorozattal rukkol majd elő.

2010.03.18 10:00Tabu tv

Oláh Ibolya már az új albumának borítóján is kihívó képekkel kacérkodik, de a Tabu Tv riporterének bevallotta: újabb fotósorozatot tervez!

"Nem merész! Nem ülök fel egy Playboy-ra pucéron egy motorra. Ami a lemezemen van, az egy művész aktfotó, ahol semmi sem látszik. A férfiak sokkal jobban szeretik a sejtelmes dolgokat. Annak semmi értelme nincs, ha kilátszik a két bögyös!"
- meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő, aki annak idején még a Megasztárban bukkant fel.

"Majd lesz egy forró fotósorozat, de majd csak akkor, amikor befejeződnek a tetkók!" -
hangzott el a tabutv.hu videójában Oláh Ibolya nagy bejelentése, de arról már nem szívesen beszélt, hogy a privát életben van-e kinek megmutatnia bájait.

"Nekem nincs magánéletem! Az én magánéletem az a zene, egyetlen pasi sem fér most bele az életembe!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Oláh Ibolya.

Ibolya végre elmondja féltett titkát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.