ÖsszeEsküvő Zsanettnek van mitől félnie

Izgalmak estére: Mása harmadszor is összecsap

Nem okozott volna meglepetést Nikónak, ha szerda este a vőlegényjelöltek őt küldik párbajra Zsanett ellen, ám végül egyetlen szavazattal Mása kezére került a piros karszalag. Forrnak az indulatok a rezidencián.

2011.10.28 08:29ma.hu

Az eddig megszokottakhoz hasonlóan izgalmasnak és megjósolhatatlan eredményűnek látszik az ÖsszeEsküvők hatodik összecsapása, miután Niko kitartó kampányolása ellenére a fiúk Mását küldték Zsanettal megmérkőzni. Igaz, ezúttal Másának alapos oka lenne kint maradni, mint ahogyan Niko sem véletlenül szeretett volna szabályos keretek között távozni a műsorból.

A kétgyermekes anya hazugságai összeomlottak, a TV2 szerzett neki ügyvédet, férje pedig egyetlen tiltakozó szó nélkül aláírta a válási papírokat, csupán annyit kért: a gyerekeket szeretné időről időre látni. Amikor személyesen adta át az aláírt iratot, kérdőre vonta elhidegült nejét a vádak miatt, amelyeket Mása szemrebbenés nélkül letagadott - talán tényleg megfeledkezett arról, hogy a kamerák minden egyes elhangzott szavát rögzítették?!

Fotó: TV2


Ami pedig Nikót illeti, ő egy nappal a döntés után már nem is annyira bánta, hogy még legalább egy újabb hetet kapott a játékon belül, hisz Norbi, akit három napon keresztül kitartóan siratott, egy videóüzenetben szakított vele. Az addig mély szerelmet mutató lány mosolyogva vette tudomásul a fordulatot, és csütörtök este már azt mondta: bár tudatosan nem fogja hajszolni az újabb párra találást, de van, akit el tud képzelni Norbi helyére.

Az izgalmat azonban mégiscsak az összecsapás jelenti péntekre, a nézők csak két napig szavazhatnak a Csokival kacérkodó és őt kissé orránál fogva vezető Zsanettra, illetve a kétgyermekes, válófélben lévő anyukára, Mására.

Hogy hogyan végződik a harc, az rejtély, de egy biztos: már az első bemutatott állás is az egyik menyasszonyjelölt durva fölényét mutatja: 35:65 arányban az egyik lány erőteljesen elhúzott a másikkal szemben, és azt is tudjuk, hogy Mása már két ízben vissza tudott térni az összecsapásról - lehet, hogy ezúttal is az ő története jobban fogja izgatni a nézőket, mint Zsanett taktikázása?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.