Semmi sem állhatott az ÖsszeEsküvők útjába

Ez a szerelem? - Csoki rókázott Zsanett kedvéért

Gyomor kérdése, de nemcsak a vőlegényjelöltek szenvedtek meg a fél kiló főtt tésztával, a rezidencia többi lakója is erőteljesen küzdött, hogy bent maradjon az aznapi ebédje.

2011.10.25 13:47ma.hu / TV2

Az ÖsszeEsküvők eddigi folyama alatt is volt már részük a játékosoknak számos extrém feladatban, de a legutóbbi, Milánóért vívott harcban olyan határokat is átléptek, ami már az anyósok némelyikének is sok volt a jóból. Az olaszországi útért elsősorban a vőlegényjelölteknek kellett megküzdeniük, a menyasszonyok legfeljebb apró részfeladatok formájában "asszisztálhattak" a feladathoz, ami Csoki és Zsanett győzelmével ért véget.

Fotó: TV2


Ehhez persze Zsanett igen hatékony, bár gyomorforgató stratégiába kezdett. Amikor megtudták, hogy az első feladat fejenként fél kiló főtt tészta elfogyasztása a fiúknak, a lány azonnal könyörgőre fogta a dolgot, de Csoki elgyötört hangon közölte, annyit evett ebédre, hogy hányingere van. Szíve választottja viszont nem esett kétségbe, azonnal lelkesen biztatni kezdte, sőt, még a segítségét is felajánlotta, hogy a félvér fiúnak kiürüljön a gyomra.

Amikor viszont elkezdték a vőlegények két kézzel a szájukba tömni a tésztát, sőt, néha néggyel, mert a menyasszonyok is besegítettek, Ircsi kis híján követte fia példáját, a hányingerrel küszködve fordult ki a konyhából.

A másik két forduló már szinte eltörpült ez a próbatétel mellett, a felállított szobabicikliken meghatározott kilométert le kellett tekerniük, majd a menyasszonyok által összecsomagolt bőröndöt nyújtott kézzel maguk előtt tartani, amíg csak bírták. Természetesen a menyasszonyok nem tudták előre, hogy ez lesz a feladat, így volt, aki igencsak megpakolta a milánói úthoz szükséges holmikkal, még kabátok is kerültek a bőröndökbe.

Csoki és Zsanett viszont végül elnyerte a jutalmát a megpróbáltatásokért cserébe, ők indulhatnak nemsokára a romantika és a szerelem országába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.