Civilek és celebek is versenybe szálltak

Képek - SP webshopja lett a mezőny legjobbja

Díjazták a legjobb magyar webáruházakat, a versenyben nemcsak a minőséget, de a népszerűséget is külön értékelték. A hazai sztárvilágból SP és a Király-testvérek vihettek haza trófeát.

Átadták az Ország Boltja díjait képgaléria

2011.10.19 16:29ma.hu / Sunhill Media

Az Uránia Filmszínházban vehette át az elismerést néhány civil webáruház-tulajdonos mellett SP, alias Éder Krisztián és Király Viktor is az ikertestvérével együtt. A legismertebb árukereső internetes oldal által szervezett versenyben az online áruházakat nemcsak a minőségük, de népszerűségük szerint is értékelték, és a különleges ötleteket is díjazták.

Az Ország Boltja díjakat a hazai sztárvilág ismert és népszerű képviselői adták át, jelen volt az eseményen Rúzsa Magdi, Falusi Mariann, Kóbor János, Ungár Anikó, Debreczeni Zita, Horváth Éva és Orosz Barbara. Az est háziasszonya Ördög Nóra volt, de műsorukkal még jobban fokozta az amúgy is emelkedett hangulatot Hajdu Steve, Magyar Attila, Erdőhegyi Brigitta és Felméri Péter.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


Az ingyenes nevezésű versenyben idén 439 jelenleg is aktív webshop vett részt, köztük SP boltja, a Special Shop elnevezésű webáruház, ahol a rajongók a fiatal énekes kedvenc ruha- és kiegészítő márkái közül válogathatnak. Éder Krisztián kiemelte, hogy oldalán számos olyan márkát lehet fellelni, ami hazai üzletekben egyáltalán nem is érhető el, majd látványos kézcsókkal köszönte meg Horváth Évának a díjat.

Király Viktor testvérével, Benjáminnal és egy közös barátjukkal, Csáki Marcellal a Google különdíját vehette át, egy éve alapított Fittroom nevű webshopjukban ugyanis különleges szolgáltatást nyújtanak a leendő vásárlóknak. A regisztrációt követően a saját méretek megadásával a kiszemelt ruhák virtuálisan fel is próbálhatók, így nem éri a vásárlót az a kellemetlen meglepetés, hogy csak a fizetés és kiszállítás után derül ki, hogy az interneten még oly mutatós darab valójában egyáltalán nem áll jól az adott testalkaton.

Természetesen nem juthatott elismerés mind a 439 oldalnak, de a szervezők arra biztatnak minden webshop-tulajdonost, hogy ne csüggedjenek, mert jövőre is lesz Ország Boltja verseny!

Még több hír a hazai sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.