"Engem bánthatnak, de a fiamat hagyják békén!"

Megrázó videó - Élő adásban sírta el magát Damu Roland

Élő adásban borult ki Damu Roland, akinek a fiát néhány napja idegkimerültség miatt pszichiátriára kellett vinni. A 16 éves fiút egy nap után hazaengedték, de nehezen viseli, ami apjával történik.

2011.10.04 10:29ma.hu / RTL Klub Reggeli

Damu Roland és ügyvédje manipulatívnak tartja azt a videófelvételt, amelyről hétfőn lapunk is beszámolt: ezen a nemrégiben elsőfokon hat év börtönbüntetésre ítélt, bántalmazással és nemi erőszakkal vádolt színész a működő kamerák előtt káromkodott és tört-zúzott egy vélt sérelem miatt.

A színész még két éve vett részt a TV2 főzős sztárvetélkedőjében, ám miután társai egy másik versenyzőt neveztek meg heti győztesként, Damu őrjöngeni kezdett, hogy miért azt tekintik jó szakácsnak, aki egy étteremből hozatta a vacsorát, miközben ő már reggel 7 órakor hozzákezdett a marhapörkölt előkészítéséhez.

Dr. Ruttner György megerősítette, hogy ez egy erősen vágott jelenet volt, és a valóságban védence nem amiatt borult ki, mert nem ő győzött - igaz, azt egyikük sem részletezte, hogy akkor mi miatt. Keleti Andrea viszont rámutatott, hogy jelen esetben az ok csak másodlagos, a hamarosan folytatódó perrel kapcsolatban sokkal fontosabb, hogy a felvétel azt bizonyítja: Damu valóban hajlamos a túlzott indulatkitörésekre.

Damu Roland barátnőjével a Reggeli stúdiójában (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence)


A Jóban Rosszban korábbi vezető színésze első ízben jelent meg a feljelentése óta élő adásban, ahová ügyvédjén kívül jelenlegi barátnője is elkísérte. A nő elmondta, hogy lassan már három hónapja élnek együtt, ám olyan viselkedést, amilyenekkel Damut 2003-ban elítélték és amellyel legutóbbi barátnője megvádolta, még nyomokban sem fedezett fel nála.

A nemcsak lelkileg, de egzisztenciálisan is partvonalra került sztár kifejtette, hogy a leginkább az viselte meg, ahogyan a fiát összeomlani látta. Bár saját magát továbbra is ártatlannak vallja és tagadja, hogy elkövette, amivel vádolják, úgy fogalmazott: tudomásul veszi az őt érő támadásokat, de a könnyeivel küszködve kért mindenkit arra, hogy a családját és főleg a fiát hagyják békén. "Senkinek nem kívánom, hogy beinjekciózva, leszedálva lássa a fiát egy kórházi ágyon fekve" - mondta sírva.

Damu azt is elmondta, hogy a róla kialakult "rosszfiú" kép nem csekély mértékben egy tudatos kampány része, a kórházsorozatban ugyanis ő 7 éven keresztül játszotta a "magyar Jockey Ewingot", és állítása szerint akkoriban a csatornánál azt mondták neki: nem alakulhat ki róla a nézőkben valami jófiús kép, mert ez ártana a sorozatbeli karakterének.

A színészt azért ítélték el néhány hete, mert volt barátnője bántalmazás és nemi erőszak miatt feljelentette őt. A másodfokú tárgyalás időpontja egyelőre nem ismert.

Még több hír Damu Rolandról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.