Mesepartyn vettek részt a celebgyerekek

Elbűvölő képek - Királylányok és hősök lepték el Budát

Különleges mesepartyra voltak hivatalosak a legismertebb hazai sztárok gyerkőcei: királylányok és képregényfigurák népesítették be a budai fodrászatot, de volt, akit már az extrém haj is elbűvölt.

Királylányok és mesehősök lettek a sztárgyerekek képgaléria

2011.09.09 13:29Sunhill Media

Különleges mesepartyra voltak hivatalosak a hazai hírességek és gyermekeik a Tincses Sziget fodrászatba. A legtöbb kislány királylánnyá változott erre a napra, nemcsak ruhájukkal, de hajukkal és az arcfestésükkel is ezt mutatták, miközben a fiúk leginkább a képregényhősök közül választottak maguknak jelmezt.

Akik egy kicsit nagyobbacskák voltak már, ők sem unatkoztak: kíváncsiságukat a legfőképp az extrém hajviseletek elégítették ki, de olyanok is voltak, akiket a büféasztal nyűgözött le legjobban. Az biztos, hogy mindenki remekül szórakozott, és új barátságok is születtek.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


Bódi Margó kisunokája, Romeó kedvenc képregényhősévé, Pókemberré változott, míg bátyja, Csabika vagány nagyfiús kék tincseket kapott a nagymama legnagyobb meglepetésére. A nagyfiú még a helyszínen is könyörgött nagymamájának, hadd mehessen kék hajjal másnap iskolába, de sajnos Margó hajthatatlan volt a kérést illetően.

Fésűs Nelly és lánya, Csenge egyaránt csillámtetoválást készíttettek a karjukra. Nelly szakmájából adódóan violinkulcsot, míg Csenge színes virágokat kért. A nagylány gyönyörű hosszú haját apró tincsekbe fonták, aminek Csenge nagyon örült, mert már rég ki akarta próbálni ezt a frizurát.

Sarka Kata gyerekeinek különösen tetszett a kisautót formázó fodrászülés, ki sem akartak szállni belőle, így Kata gyorsan megragadta az alkalmat és le is vágatta a pici Dávidka haját, aki ezt hősiesen tűrte. Míg a kisfiú haját vágták, Noncsi le nem vette szemét kisöccséről. A mamájával együtt nagyon meg voltak elégedve az új hajviselettel.

Ganxsta Zolee teljes családjával érkezett a helyszínre, sőt hozták magukkal Zoé legjobb barátnőjét, Hannát is. A két kislányból percek alatt királylányok váltak, loknis hajuk, arcfestésük és jelmezük is ezt példázta. Zoé mint egy igaz kis előkelőség viselte a királynős jelmezt és boldogan pörgött-forgott szülei előtt.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


Gáspár Laci kislánya, Miri is hercegnővé vált ezen a délutánon. Hajába loknis tincseket varázsoltak a fodrászok és arcára különleges díszítést is rajzolt az arcfestő. Miri hosszas győzködés után rávette apukáját, hogy másnap ezzel a frizurával mehessen iskolába, de sajnos az arcdísz nem maradhatott.

Dorogi Péter, az Intim Torna Illegál zenekar frontembere is kislányával, Pankával érkezett. A kicsi lány először nagyon megijedt egy kipukkanó lufitól, de egy szépséges arcfestéssel újra vidámmá vált. A többi kiskirálylányt látva Panka is kedvet kapott, így a fodrászok belőle is szépséges uralkodónőt varázsoltak. Panka boldogan mutatta meg papájának új énjét, aki majd elolvadt a pici lánytól.

A Tincses Sziget bulija után nehéz este várt a szülőkre, mert minden gyermek ragaszkodott újdonsült frizurájához és arcfestéséhez. Bizonyára több kisgyermek ment loknis hajjal oviba és iskolába másnap reggel, hogy megmutassák barátaiknak királylányos frizurájukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.