Kivételes pech-széria: nem kellett volna elindulni

Karambol után unokástól akarták ellopni a kocsiját

Nehéz lett volna fokozni egy amerikai nő balszerencséinek sorát, akinek kocsijába előbb beleszállt egy teherautó, majd egy férfi majdnem el is lopta az autót - az 5 éves unokával együtt.

2011.09.06 15:49ma.hu

Rosszul indult a nap Cindy Roque számára, aki unokájával indult egy kis hétvégi mókázásra, de nem értek oda: az úton hirtelen beléjük szállt hátulról egy teherautó. A járműből gázolaj ömlött az útra, az autópálya pedig pillanatok alatt romhalmazzá vált.

De ami ezután következett, arra még Roque sem számított. Miközben a rendőrök helyszíneltek, az asszony váratlanul észrevette, hogy egy férfi ül az ő kocsijában és feltűnően keresgél - mintha a gyújtást szeretné bekapcsolni, slusszkulcs nélkül.

"Mit keres itt? Kifelé az autóból!" - kiáltott rá meglepetten a jogos tulajdonos, miközben 5 éves unokája még mindig a hátsó ülésen becsatolva ült. A férfi akkor átugrott a Roque kocsija mellett álló saját járművébe és megpróbált elmenekülni, a kisgyermek élénk visítása közepette, ami még inkább feldühítette a nagymamát.

"Nem érdekelt a kocsi, de az unokámat nem hagyhattam!" - magyarázta.

A férfi nem tudta beindítani a kocsiját, ezért futva menekült, de két közelben álló mentős a nyomába eredt és rövid kergetés után el is fogták. A közelharcban megsérült a 20 éves gyanúsított keze és nyaka, ezért jelenleg a börtön helyett még a kórházban figyelnek rá, de a lopási kísérlet mellett a letartóztatással szemben tanúsított ellenállásáért is felelnie kell, valamint azért, hogy megpróbálta ellopni a rendőrtiszt fegyverét.

Roque unokája, Alexis szerencsére gyorsan túltette magát az eseményeken, és a nagymama tudja, hogy nem hagyott maradandó nyomokat a lelkében, de az eredeti tervet már törölték: "semmi másra nem vágytam, mint a nap további részében otthon maradni" - mondta a nő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.