Bébi-bumm várható a TV2 környékén?

Titkolózik a megasztár: Nkuya Sonia is kismama?

Nagy a titkolózás Nkuya Sonia háza táján: a 21 éves énekesnőt nemrég eljegyezték és már az esküvőt is kitűzték, de könnyen lehet, hogy még valaki ott lesz velük az oltár előtt!

2011.08.17 16:29ma.hu

Nagyon titkolózik mostanában Nkuya Sonia, és ez nemhogy csillapítaná, hanem még inkább szítja a tüzet az állítólagos terhességével kapcsolatban. Legalábbis azt az információt, ami az egyik napilapban megjelent, még az őt felfedező és útnak indító csatornának, a TV2-nek sem volt hajlandó kommentálni, és bár nem mondta, hogy igaz a hír, a tagadás hiányából sokan egyértelműen azt olvashatják ki: a Megasztár felfedezettje kisbabát hord a szíve alatt.

Fotó: TV2 / A Nagy Duett

Márpedig ha ez igaz, akkor a csatorna környékén megszaporodhatnak az apróságok, ráadásul Sonia még csak nem is a legfiatalabb kismama lenne. A 21 éves énekesnőt lekörözi a nála két évvel fiatalabb sorozatsztár, Szorcsik H. Viktória, aki 19 évesen alig egy héttel korábban jelentette be, hogy lassan a terhessége félidejénél jár.

Azt Sonia nem titkolta, hogy nemrég eljegyezték, bár eléggé rendhagyó módon nem gyűrűvel, hanem egy csuklóra tetovált szívvel pecsételték meg szerelmüket a rapper Matt Diamonddal (polgári nevén Mezei Mátyás), és ha minden igaz, szeptemberben oltár elé vonulnak.

Az anyasággal kapcsolatban azonban még az Aktív kérdésére is csak néhány homályos célzást ejtett el - így a rejtély továbbra is ott lebeg körülötte: vajon anyai örömök elé néz a közeljövőben, vagy kacsa volt az egész?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.