Bírják a dán ejtőernyősnők

Nem nyílt ki az ernyő, ezer métert zuhant - túlélte!

Ezerméteres szabadesést élt túl egy dán nő, akinek nem nyílt ki az ejtőernyője.

2011.07.31 17:18MTI

A DR dán rádió jelentése szerint a 28 éves nő egy ejtőernyősklub több más tagjával együtt ugrott ki egy repülőgépből 1000 méteres magasságból a Jütland szigeti Viborg közelében, de az ő ernyőjének nyitózsinórja összegubancolódott, és nem nyílt ki a tartalékernyő sem.

Az egykilométeres magasságból földre zuhant nőt élve találták meg a mentőalakulatok Brande település mellett; eszméleténél volt, és az orvosok szerint nincs életveszélyben.

A hatóságok egyelőre semmit nem közöltek arról, miként élhette túl a nő zuhanást, sem azt nem tudni, milyenek a sérülései.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.