Forró lakásavató bulit tartott a VV-győztes

Mire készülnek? Alekosz négy nővel, meg Kovival...?!

Három menyasszonyjelölt, egy aktuális barátnő, meg egy pornóproducer - ők voltak Alekosz vendégei a várva várt lakásavató bulin, ami többször is igencsak túlment az illendőség határain.

Alekosz birtokba vette első saját lakását képgaléria

2011.07.07 10:29ma.hu

Exmenyasszonyai mellett Alekosz néhány régi villalakót, valamint a hazai pornógyártás guruját, Kovit hívta meg a fergetegesnek szánt lakásavató bulira, ami végül mégsem lett fergeteges, de senki nem mondhatja, hogy unatkoztak a résztvevők.

Már aki elment, mert érdekes módon a két legjobb barát, Éva és Olivér pont egyszerre mentek fogorvoshoz, ami után állítólag már semmi kedvük nem volt bulizni. Alekoszt azonban a távolmaradásuk sem keserítette el, pedig a gesztusnak erős jelzésértéke volt: Éva az utóbbi napokban többször is kijelentette, hogy a görög szívtipró teljesen elszállt a sikertől és ezt nagy csalódásként élte meg.

Alekosz Betty szeme láttára öleli Veronikát (Fotó: Fókusz - A galériához KATT a képre!)


Olivér nem mondott nyíltan véleményt, de sejteni lehet, hogy ő sem nézi jószemmel Alekosz megváltozott viselkedését. Veronika, Olga és Brigitta viszont nem zavartatta magát, utóbbiaknak nem is sok oka van rá, hisz ők szabályosan lettek ejtve. Ám Veronikának ugyancsak lenne - és van is - oka haragudni Alekra, alig két nappal korábban még ő maga is teljesen sértődötten ecsetelte, hogy szerelme hogyan hagyta faképnél a görög nyaralás után és hogy azóta se ő nem hívja fel, se a lány hívásait nem fogadja.

Most mégis úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van, olyannyira, hogy Alekosz a lakásavató bulin nem is fogta vissza magát: barátnője jelenlétében is gátlástalanul ölelgette, csókolgatta, sőt, az ágyába is vitte Verát.

Betty pedig - szigorúan hangsúlyozva, hogy y-nal! - nem féltékeny, úgy véli, ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy Alekosz lépten-nyomon csajozik, akár az ő szeme láttára is. Ehhez képest már csak hab volt a tortán, hogy a buliban megjelent Kovi is, aki nemrégiben munkát ajánlott Alekosznak, igaz, a hírek szerint nem szereplőként, hanem rendezőként foglalkoztatná.

Ő pedig ennek megfelelően most is minden apró részletre ügyelt, még a tányéroknak is pontosan, elvágólag, egy vonalban kellett lenniük a vendégek érkezésére.

De hogy mindezek után hogyan végződött a buli, csak találgatni lehet, mert Kovi este 10 körül Veronikával együtt lelépett, Alekosz pedig egyedüli férfiként ki tudja, mit művelt az utána sóvárgó három lánnyal...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.