Furcsállja a törtető lány a görög viselkedését

VV-Éva: "Alekosznak elszállt az agya a sikertől"

Amikor a villában éltek, megfogadták, hogy kint is jóbarátok maradnak, de úgy tűnik, ez nem minden villalakó számára teljesíthető ígéret. Bent Éva leginkább Alekoszra támaszkodhatott, de azóta...!

Képekben a Való Világ fináléja: Alekosz, Éva és Jerzy küzdelme képgaléria

2011.07.02 11:29ma.hu

Nagyot csalódott VV-Éva abban a fiúban, akire a villában töltött közel fél év alatt a leginkább számíthatott - még annak ellenére is, hogy a bezártság miatt óhatatlanul köztük is kirobbantak a "soha többé nem állok veled szóba" végű viták. Ám ezeknek mindig békülés és bocsánatkérés lett a vége, és Éva szentül hitte, hogy ha kijönnek, ugyanilyen jóbarátok maradhatnak.

Itt még barátok voltak... (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Csakhogy a való világ nem így működik, kamerák és szabályok nélkül bizony el tud szaladni az emberrel az a bizonyos ló. Éva pedig most úgy érzi, hogy Alekosszal ez történt.

"Igazából Olivér az egyetlen olyan ember, akire kint is számíthatok mindenben. Alekosz a kinti életben nagyon furcsa lett. Talán egyelőre nem tudja fölfogni, ami vele történt, vagy egyszerűen elszállt az agya a sikertől" - jelentette ki a Star magazinban.

Bár szavai kissé erősnek tűnhetnek, tény, hogy Alekosz rendkívüli változáson ment keresztül azóta, hogy a villában minden nőről lepattant, egészen odáig, hogy most nem győz válogatni az utána epekedő hölgyek közül. Ráadásul ezt nyíltan fel is vállalja, hogy élvezi, hogy válogatás nélkül vihet az ágyába bárkit.

Éva tehát a villabéli legfőbb lelki támaszát elvesztette, de a lelkesedését nem: továbbra is arról álmodozik, hogy sikeres műsorvezetőként megtalálhatja a neki szánt utat, és úgy véli, hogy az őt érő támadások csak segíthetik ebben, mert erősebbé válik általuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.