Állati

T-34 - kiakadt az internet az összegraffitizett jegesmedvén - videó

A T-34-es felirattal járkált egy jegesmedve, a szovjet közepes harckocsit elsősorban a második világháború idején, 1941 és 1945 között vetették be.

2019.12.09 14:30ma.hu

Több mint egy héttel ezelőtt került fel a világhálóra egy videó, amelyen egy összefirkált jegesmedve volt látható. Az internet népe kiakadt a graffitin, pláne, hogy a jegesmedvék éppen a kihalás szélén állnak, egy ilyen dolog igazán bicskanyitogató.

Ám azóta kiderült, hogy a tudósok írták rá ételfestékkel az állatra a jelzést, és azt tagadják, hogy annak köze volna a szovjet harckocsihoz. A térségben lévő zóna jele a T-34, amivel azonosítani akarták az állatot, miután az sokat jár lakott területre kukázni.

Altatólövedékkel meglőtték és megvizsgálták, mint kiderült, egészséges és erejében lévő hím példányról van szó, így a helyieknek nem kell félniük, hogy megtámadná őket, mert éhes.

Az állatot továbbra is megfigyelés alatt tartják, illetve a területét is, hogy jár-e arra másik maci vagy sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.