Földmozgás

Megvan a kaliforniai földrengés első lehetséges áldozata - döbbenetes halált halt - videó

Nem mindennapi földrengés-sorozat rázta meg Kaliforniát.

2019.07.10 10:34ma.hu

A Nye megyei seriff (Nye megye az Amerikai Egyesült Államokban, azon belül Nevada államban található) hivatali tájékoztatása szerint holttestet találtak kedden, amely minden bizonnyal a július 4-ei földrengéssel hozható kapcsolatba. A férfi testét július 9-én találták meg egy autó alatt Pahrump városában.

A szóvivő szerint a helyszíni szemle adatai alapján arra lehet következtetni, hogy az 56 éves férfi éppen a jármű alatt tartózkodott (szerelte azt), amikor a Richter-skála szerinti 6,4-es erősségű földrengés kipattant Ridgecrest közelében, amit másnap egy 7,1-es követett.

A nyomozás szerint az első földrengés végezhetett vele (azaz a rázkódástól a jármű lecsúszott az emelőről és ráesett), mivel utoljára előző nap, július 3-án látták a benzinkúton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.