Árvíz

Magyar karatésok is besegítenek Szerbiában

Magyar karatésok is segítenek a szerbiai árvízkárosultakon: a karate mesterek szombaton Újpesten megrendezendő versenyének teljes bevételét jótékony ajánlják fel.

2014.05.30 15:50MTI
Forrás: YouTube

A csak fekete öves karatékáknak szervezett 4. Human Centrum Karate Masters Cup szombaton délelőtt 10 órától kezdődik az IV. kerületi Megyeri úton, az UTE Cselgáncscsarnokában.

A versenyre 33 fekete öves versenyző 81 nevezés adott le, akik 21 kategóriában mérik össze tudásukat. A szervezők a mesterkupa bevételét nem első alkalommal ajánlják fel jótékony célokra: 2011-ben a japán cunami áldozatait segítették, most pedig a teljes bevételt az árvíz által tejesen elárasztott obrenovaci karate klub tagjainak a megsegítésére fordítják a szervezők.

A szerb fővárostól mintegy 30 kilométerre délnyugatra fekvő Obrenovacot a május közepén lezúdult eső és a megáradt folyók teljesen elárasztották, ez volt az áradásokkal leginkább sújtott település Szerbiában.

A város 8 százaléka még mindig víz alatt van, ott további áldozatokat találhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.