Szélviharok szezonja van

Tájfungyár a Csendes-óceánon - Videó!

Így lendült be és erősödött szupertájfunná az Uszagi, miközben már a következő, Pabuk névre keresztelt szélvész is megszületett...

2013.09.24 11:33ma.hu

Egyes területeken 180 kilométeres óránkénti szélerősséget mértek, a szélvihar fákat kopasztott meg, darukat borított fel, autókat söpört el az útjából és házak tetejét tarolta le.

A videón az Uszagi tájfun útja és élete követhető végig, ahogy a Csendes-óceán felől eléri Kína partjait. 2013. szeptember 17. 00 órától szeptember 22. 23 óráig követhetjük a szélvész útját. A videón Kelet felé egyébként már látható a következő, Pabuk névre keresztelt tájfun is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.