Majd mi megmutatjuk

Orbán Viktor: ismét Közép-Európa lesz az európai gazdaság motorja

Hamarosan ismét Közép-Európa lesz az európai gazdasági növekedés motorja - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken montenegrói hivatalos látogatásán.

2011.06.17 13:07MTI

A világgazdasági válság elmúltával visszaáll az a krízis előtti helyzet, hogy Közép-Európa adja majd az Európai Unió gazdasági növekedésének nagy részét – mondta a magyar kormányfő, miután Podgoricában tárgyalt montenegrói partnerével, Igor Luksiccsal.

Orbán Viktor hozzátette, Magyarország szeretné, ha ez a Balti-tengertől kiinduló leendő nagy növekedési övezet lenyúlna egészen az Adriáig, és Montenegrót is magába foglalná.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.