Nyomozókkal figyeltették a dolgozókat?

Nemcsak a Lidl, hanem más üzletláncok is kémkedtek dolgozóik után

Nemcsak a Lidl, hanem a gyanú szerint két további német élelmiszer-kereskedelmi szupermarket-, illetve diszkontlánc, az Edeka és a Plus is kémkedett dolgozói után.

2008.04.03 10:07MTI

Csütörtöki értesülések szerint erről tanúskodnak azok a jegyzőkönyvek, amelyeket egy, az Edeka és a Plus számára dolgozó biztonsági cég készített, s amelyek a Stern című hírmagazin birtokába jutottak.

Ezekből pedig - mint a hatóságok állítják - egyértelműen kitűnt, hogy a konkurensek sem válogattak az eszközökben, azaz ugyanúgy megfigyelték alkalmazottaikat, ahogy azt a Lidl tette.

Egyes üzleteikben ebből a célból minikamerákat szereltettek fel, továbbá megbízott nyomozókkal figyeltették dolgozóik magánéletét.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.