Közbeszerzési Értesítő

A kalkuláltnál kevesebbe kerül az Ikarus atlétikai pályája

A becsült nettó 120 millió forint helyett nettó 118 millió forintért építik meg a Budapest XVI. kerületében lévő IKARUS BSE sportpályán a szintetikus borítású atlétikai pályát a közbeszerzésen győztes közös ajánlattevők, a budakeszi székhelyű Németh és Társa Kft. valamint a ROK-LA Kft.

2011.05.21 09:00MTI

Az atlétikai pálya 5.930 négyzetméter alapterületű. A burkolata kétrétegű vízáteresztő aszfalt, majd erre szendvics szerkezetű szintetikus granulátum kerül. A kész pálya versenyre és edzésre egyaránt alkalmas lesz.

Az értékelésnél az ár volt a döntő szempont. A nyertes közös ajánlattevők voltak a legolcsóbbak a három ajánlattevő közül. A legdrágább ajánlatban 134 millió forint szerepelt.

Ajánlatot tett még a budapesti székhelyű Magyar Aszfalt Kft. valamint a debreceni Global Sport - Duna Aszfalt Közös Vállalkozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.