Minimális esély

Az AB halogatja a döntést a magánnyugdíjpénztárakról

Minimális az esélye annak, hogy az Alkotmánybíróság június 12-ig, a magánnyugdíjpénztárak 2.700 milliárd forintos vagyonának átadására szabott határidőig döntene a pénztárak államosítását támadó indítványokról.

2011.05.12 07:28MTI

A tavaly decemberben elfogadott törvényt több mint kétszáz magánszemély, civil szervezet, illetve a magánnyugdíjpénztárak és ellenzéki pártok támadták meg.

A Népszabadság csütörtöki cikke rámutat a helyzet bonyolultságára: az Alkotmánybíróság hónapok óta nem foglalt állást nyilvánosan, hogy egyáltalán foglalkozhat-e a magánnyugdíjpénztárak államosítását támadó indítványokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.