Komoly referencia

BKV: független ellenőrző mérnök nyílt közbeszerzésen

A 4-es metróhoz közbeszerzésen keres ellenőrző mérnököt a BKV

2011.02.08 07:28MTI

A budapesti 4-es számú metróvonal I. szakaszának (Budapest Kelenföldi pályaudvar – Budapest Keleti pályaudvar) építéséhez független ellenőrző mérnököt keres nyílt közbeszerzésen a Budapesti Közlekedési (BKV) Zrt. - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A munkát június 1-jétől kell ellátni.

A pályázaton nem tehet ajánlatot az a cég, amely nem rendelkezik az ajánlattételi határidőt megelőző 3 év során összesen legalább két darab, egyenként legalább nettó 5 milliárd forint költségvetésű, legalább részben európai uniós - vagy nemzetközi pénzügyi intézmény által nyújtott - forrásból megvalósuló közlekedésfejlesztési projekt keretében, műszaki szakértői vagy ellenőri referenciával.

Az ajánlattételi határidő március 23. Az eredményt várhatóan április 22-én hirdetik ki, és 10 nap múlva megkötik a szerződést is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.