Átmenetileg nem kaphatók a sertéses ételek

Hová tűnt a "mekis" sertéshús?

Aki nagyon kedveli a sertéshúsos hamburgereket, annak felettébb rossz lesz ez a hír. Az étlapon még jelen vannak, de a valóságban egyelőre nem kaphatók a sertéshúsos ételek az egyik gyorsétterem-láncolatnál.

2011.01.28 08:40ma.hu - Fotó: McDonalds.hu

Hiába kérnénk sertéshúsos hamburgert, a McDonald's üzleteiben egyelőre másik szendvicset kell választatnunk.

Az étterem-hálózat más forrásból igyekszik beszerzeni a sertéshúst, melyet egyelőre nem lehet kapni náluk. Mától fokozatosan tér vissza a forgalomba - adta hírül a Helyi Téma.

A német dioxinbotrány miatt a múlt héten már hazánkban is korlátozták átmenetileg a Németországból származó sertéshúskészítmények felhasználását, forgalmazását, legyen az friss hús vagy lefagyasztott, de ugyanez az élő sertés felhasználására is vonatkozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.