Gáz lesz?

Az EMFESZ nem tud a felfüggesztésről

Az EMFESZ eddig nem kapott értesítést arról, hogy az Energia Hivatal engedélye felfüggesztésére készülne - mondta a 180 percben a gázszolgáltató ügyvezető igazgatója. Lapértesülés szerint jövő szerdától három hónapra vonnák meg az engedélyt a több mint 350 ezer fogyasztót ellátó cégtől.

2011.01.05 08:43MR1- Kossuth

Az EMFESZ gázszolgáltató ügyvezető igazgatója szerint eddig nem kaptak értesítést arról, hogy a Magyar Energia Hivatal engedélyük felfüggesztésére készülne.

A Magyar Nemzet szerdán azt írta, jövő szerdától három hónapra vonnák meg az engedélyt a több mint 350 ezer fogyasztót ellátó cégtől, amely állítólag kedd óta már nem is kap gázt az FGSZ Földgázszállítótól.

A gázszolgáltató ügyvezetője, Góczi István az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában azt mondta, napi kapcsolatban vannak az Energia Hivatallal. Ha egyébként a felfüggesztésre sor kerül, akkor sem maradnak gáz nélkül az ügyfelek, mert a hivatal egy másik szolgáltatót jelöl ki számukra, de ez nem jelenti a tarifák megtartását.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyekért felelős államtitkára az MR1-Kossuth Rádió megkeresésére nem kívánt az ügyben nyilatkozni. Az EMFESZ azért került bajba, mert egyik nagy ügyfele több milliárd forinttal tartozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.