8 buszjárat az övék

Az Orangeways nyerte a BKV midibusztenderét

Az Orangeways nyerte meg a BKV midibuszokat működtető járatainak tenderét - közölte a busztársaság pénteken az MTI-vel.

2010.11.19 13:22MTI

A legkedvezőbb árat kínáló Orangeways - az aláírandó közszolgáltatási szerződés értelmében - nyolc budapesti buszjárat teljes körű szolgáltatását végzi.

Az új alacsonypadlós, 8 méter hosszúságú, elsőajtós felszállási rendre is alkalmas midibuszok közül tizenöt közlekedik majd a Budai Vár területén, a 16-os, a 16A (a köznyelvben Várbusznak keresztelt) és a 116-os járat vonalain.

A többi jármű a Gellérthegyen (27-es), a Rózsadombon (191-es), az Infoparkban (203-as), Óbudán (237-es), valamint Budafokon (251-es) váltja majd le fokozatosan a jelenleg üzemelő Ikarus 405-ös típusú járműveket.

Az Orangeways flottában negyven autóbusz közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.