A Tesco és Auchan gyanúsan olcsó

Nem tűrnek: bejelentést tett a Tej Terméktanács két hipermarket ellen

Bejelentést tett a Tej Terméktanács az olcsó, hosszan friss tejek (UHT) behozatala miatt az Auchan és a Tesco ellen, mert beszerzési ár alatt értékesítik a tejet - olvasható a Magyar Hírlap csütörtöki számában.

2010.11.04 07:17Magyar Hírlap

Az Agromonitor információi szerint a szakmai szervezet azért fordult a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatalhoz, mert gyanúja szerint az áruházláncok beszerzési ár alatt értékesítették a tejet, miközben köztudott, hogy a magyar UHT tej a legolcsóbb a piacon.

A cikk emlékeztet a lap korábbi beszámolójára, miszerint gyakori jelenség az, hogy egyes áruházak a magyar termékeket 45–90 százalékkal drágábban teszik ki a polcra, mint a külföldit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.