A kamara alá terelnek

Parragh László: a kamara örül a szakképzés átalakításának

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) örül a szakképzés átalakításának, ami megnyitja a lehetőséget arra, hogy 2011. szeptember 1-jétől a gyakorlatigényes szakmákban a szakképzés a kamara felügyelete alá kerüljön - mondta Parragh László az MTI érdeklődésére.

2010.10.18 19:34MTI

Az MKIK elnöke szerint a kormányfő ígéretei köszönnek vissza a második gazdasági akciótervben.

A gazdaság szereplőinek tetszik az a gondolat, amelyben a miniszterelnök az önkormányzatok, az egészségügy és az oktatás átalakítására utal, mert a kamara szerint ez a fenntarthatóságnak alapvető eleme - tette hozzá.

A kamara elnöke szerint a második gazdasági akciótervben bejelentett intézkedések helyes irányba tett lépések, és tükrözik az ország számára meglévő lehetőségeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.