Ott a weboldalon minden

Elindult az Új Széchenyi Terv honlapja

A Nemzetgazdasági Minisztérium elindította az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) honlapját, a weboldalon minden, az ÚSZT-vel kapcsolatos információt megtalálnak az érdeklődők - közölte a tárca az MTI-vel.

2010.10.07 18:21MTI

A www.szechenyiterv.gov.hu-n elérhető honlap látogatói részletesen tájékozódhatnak az Új Széchenyi Terv kitörési pontjairól, az egyes programpontokhoz beérkezett javaslatokról, valamint elküldhetik észrevételeiket az ÚSZT-vel kapcsolatban.

Az Új Széchenyi Terv szakmai konzultációsorozat jelenleg is zajlik, ezért az egyes programpontok alatt található információk folyamatosan frissülnek.

Az ÚSZT a magyar gazdaság talpra állításának és felemelkedésének programja, 2011. január 15-én indul - áll a közleményben.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.