Kizáró ok a kocsihitel

Sok a jóból - a forinthiteleseken is segítene a kormány?

Orbán Viktor szerint a bajba jutott forinthiteleseken is segítene a kormány a devizahitelesek mellett, de csak azokon, akik lakáskölcsönt vettek fel, a gépjárműhitelesek nem számíthatnak segítségre.

2010.09.28 13:21békés megyei hírlap

A kormányfő a Békés megyei Hírlapnak adott interjúban azt mondta: "a programot az áruhitelekre - beleértve a gépjárműhiteleket is -, nem tervezzük kiterjeszteni.

Azoknak tudunk segíteni, akiket az a veszély fenyeget, hogy fedél nélkül maradnak.

Döntöttünk: Magyarországon nem lesznek kilakoltatások, és ezt meg kell érteniük a bankoknak is. Tervezzük, hogy ebbe a programba a devizahitelesek mellett bevonjuk azokat is, akik forintban vettek fel lakáskölcsönt".


Érdemes váltani?

Arra a kérdésre, hogy érdemes-e átváltani a frankhiteleket forintra, Lamboy Judít, a CIB Bank lakossági üzletágának vezetője budapesti tájékoztatóján nemmel felelt.

Az átváltás mindaddig veszteséget okoz, amíg a svájci frank árfolyama a további törlesztési periódusban - elméleti feltételezéssel élve - folyamatosan 241 forintot nem ér el - jelezte.

Olvassa el Cikkünket a témában Itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.