Még inkább támogatni fogják a beruházásokat

Teljesen átalakul a munka világa

Az Új Széchenyi terv foglalkoztatás bővítési céljait hatékonyabban szolgáló munkaügyi szervezet várhatóan 2011 januárjában a munkaadók és a munkavállalók rendelkezésére áll majd.

2010.08.02 08:45MTI/Napi Gazdaság

Nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. A lap hétfői számában megjelent interjú szerint Czomba a célzott járulékcsökkentésben látja a leszakadó térségek és a hátrányos foglalkoztatási helyzetű csoportok munkapiaci lehetőségeinek javítását. 

Kifejtette azt is: ősszel átalakítanák a munkanélküli ellátásokat és a munkaügyi kirendeltségek működését, elkezdődik az új Munka Törvénykönyve (Mt.) kidolgozása - írja a lap. 

Az államtitkár elmondta, hogy a jövőben a termelő beruházások támogatása lesz hangsúlyos. 

Megerősítette, hogy összehívják az OÉT-et és a valódi társadalmi érdekegyezetés mellett foglalt állást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.