Az MSZP-t hibáztatják

Fidesz: a kiskereskedelem visszaesése a gazdaság válságának mélyülését jelzi

A Fidesz szerint a kiskereskedelem további visszaesése azt jelzi, hogy a magyar gazdaság válsága tovább mélyült, és a családok élete még nehezebbé vált.

2010.04.23 11:02MTI

A Központi Statisztikai Hivatal pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy februárban is csökkent a kiskereskedelmi forgalom; volumene a naptárhatástól megtisztított adatok alapján 2010 első két hónapjában 4,9 százalékkal, míg februárban 4,3 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest.

"Nyolc év MSZP-kormányzás után ott tartunk, hogy egyre kevesebb embernek van munkája, a fizetések csökkentek, emiatt az emberek kevesebb árut vásárolnak, ami a gazdasági fellendülést is gátolja"
- fogalmaz a KSH friss közlését kommentálva az MTI-hez eljuttatott közleményében Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője.

Hozzáteszi: a nemzeti ügyek kormánya ahhoz kéri a választók minél nagyobb felhatalmazását, hogy teljes nemzeti egységet maga mögött tudva azonnal hozzáláthasson a munkahelyteremtéshez, jelentősen csökkenthesse az adókat, és így az ország a lehető legrövidebb időn belül elindulhasson a kilábalás útján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.