"Hamis, valamint félrevezető állítások"

Cáfolja a vádakat a piramisjátékkal megvádolt Freedomrocks

Úgy érezzük, hogy reagálnunk kell a magyar médiában az elmúlt időszakban a társaságunkat érintő híradásokra, ezért az alábbi sajtóközleményt kívánjuk közzétenni. - így kezdődik a Freedomrocks sajtóközleménye, melyet az alábbiakban közlünk.

2010.03.30 13:04

A FreedomRocks 2010. február 9-án a magyar médiából, valamint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) honlapjáról értesült arról, hogy a FreedomRocks magyarországi tevékenységével kapcsolatban a PSZÁF hatósági ellenőrzés keretében vizsgálatot folytatott.

A FreedomRocks örömmel konstatálta a PSZÁF honlapján közzétett információk alapján, hogy a vizsgálat 2010. február 8-án azzal a megállapítással zárult le, hogy a FreedomRocks tevékenysége nem minősül engedély nélkül folytatott befektetési szolgáltatásnak vagy befektetési szolgáltatás közvetítésének. Ugyanakkor a PSZÁF közleményéből a FreedomRocks arról is értesült, hogy a PSZÁF az eljárásban feltért kockázatok alapján büntetőeljárást kezdeményezett piramisjáték szervezésének gyanúja miatt. A FreedomRock álláspontja szerint 2010. március 8-án egy magyarországi tv-csatorna, az RTL Klub, olyan hírről adott tájékoztatást, amelyben a szalagcímek, a kommentár és a riport vizuális elemei összességében azt a hamis benyomást keltették, hogy a FreedomRocks piramisjáték szervezésében, illetve annak interneten keresztül való értékesítésében vesz részt. Ennélfogva az RTL Klub által sugárzott hamis, valamint félrevezető állításokra való tekintettel a FreedomRocks jelenleg annak a lehetőségét vizsgálja, hogy sajtó-helyreigazítást kér és adott esetben hírnévrontás miatt pert indít az RTL Klubbal szemben.

Cégünkkel mind a mai napig semmilyen magyar nyomozó hatóság sem vette fel a kapcsolatot, ugyanakkor készek vagyunk arra, hogy megválaszoljuk a hatóságok minden, a FreedomRocksszal, annak termékeivel vagy üzleti stratégiájával kapcsolatos kérdését. Cégünk olyan szoftverek értékesítésével foglalkozik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy devizapiacokon kereskedjenek. A szoftverek a honlapunkon és független képviselőkön keresztül,jogszerű értékesítési csatornák útján, multi-level-marketing (MLM) rendszerben kerülnek értékesítésre. A független képviselőknek rendszeres továbbképzést biztosítunk és megfelelőségüket vizsgáztatjuk.

Ahogy más jogszerűen működő MLM-vállalkozások, társaságunk is lehetőséget biztosít ügyfeleinek arra, hogy a termékeket a hálózat építése nélkül vásárolják és használják fel. Nagyvonalú visszafizetést biztosítunk. Belépést követő 10 napon belüli visszalépés esetén a befizetett összeg 100%-át, 11–30 nap közötti visszalépés esetén pedig a belépésnél fizetett összeg 50%-át térítjük vissza. A FreedomRocks általában havi rendszerességű rendezvényeket is szervez, amelyeken a felhasználók feltehetik kérdéseiket, illetve kipróbálhatják a szoftvereket, mielőtt megvásárolnák azokat. A FreedomRocks több mint 7 éve folytatja üzleti tevékenységét az egész világon. Cégünk termékei és üzleti stratégiája emberek ezreinek segítettek abban, hogy javítsanak saját, illetve környezetük életszínvonalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.