Moto GP - út nélkül

Visszavonja a NIF a sávolyi útépítési tendert?

Jövő héten visszavonja a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a Sávoly településen létesülő Moto GP versenypálya megközelítéséhez szükséges, a Magyar Államot terhelő útépítésre írt ki nyílt közbeszerzést - mondta az Index hírportálnak Fazakas Orsolya, a NIF kommunikációs igazgatója.

2010.03.12 14:25MTI

Fazakas Orsolya megjegyezte azt is: cégüknek a közlekedési tárca 2009. december 3-i keltezésű levele rendelte el az útépítési tender kiírását. A minisztériumi levélben 2010. június 26-i dátum szerepelt befejezésre, elvárt határidőként.

Az e hét szerdán a Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint a feladat két részből állna: az első a sávolyi autópálya csomópont összekötő ágát körülbelül 700 méteren át kell építeni, hogy az közvetlenül csatlakozhasson a 7. számú főúthoz, a második feladat pedig egy 250 méter hosszú földút átépítése aszfaltozott úttá.

A munkával idén június 15-re kell elkészülni. Az ajánlattételi határidő a felhívásban április 19. Az eredményhirdetés tervezett időpontja április 29., míg a szerződéskötésre május 19-én került volna sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.