49 hitelező veri a tamtamot

1,7 milliárdot követelnek a hitelezők a Ganz-Acéltól

Követeléseik töredékét kaphatják meg a Ganz Acél Zrt. hitelezői, amelyek összesen 1,7 milliárd forintra tartanak igényt - írja a Népszabadság pénteki száma.

2010.02.19 07:21Népszabadság

A felszámolás alatt álló cég vagyonának becsült értéke negyede a zárómérlegben szereplőnek: a kimutatásban 2,2 milliárdos eszközértéket rögzítettek, a felszámoló Mátraholding Zrt értékelése viszont csak 570 milliós piaci értéket tartalmaz.

A lap információ szerint a 49 hitelező többsége követelésének legfeljebb 13 százalékára számíthat az előreláthatólag két év múlva lezáruló felszámolás során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.